De stijlwereld van SieMatic

ACTIE

Showroomkeukens tegen elk aannemelijk bod

Bezoek deze maand de showroom en profiteer van de opruimingsactie. Wij maken plaats voor de nieuwe collectie. Om die reden profiteert u van aanzienlijke kortingen op diverse showroommodellen. De showroomkeukens verkeren in uitstekende staat en zijn in de meeste gevallen al voorzien van topapparatuur. Bovendien ontvangt u de volledige topservice en garantie.

Bekijk deze collectie
De stijlwereld van SieMatic

PASSIE

Sinds 1956 een begrip in de regio

SieMatic | Keuken Ontwerpers Oosterhout. De naam die op de gevel prijkt, verwoordt perfect wat het
bedrijf als sinds 1956 zo toonaangevend maakt in Noord-Brabant: het ontwerpen van praktische en bijzondere keukens. In de ruime, moderne showroom is het assortiment dermate samengesteld, dat er voor iedere smaak en ieder budget een keuken te vinden is.

Bekijk deze collectie
De stijlwereld van SieMatic

Huismerk

Het huismerk is Fusion Design

De producten van SieMatic behoren tot het topsegment en het merk heeft zijn eigen publiek dat de kwaliteit van SieMatic kent en daarvoor kiest. Daarnaast voeren we ook een eigen lijn, Fusion Design. Ook dit zijn kwaliteitskeukens omdat wij voor minder niet gaan, maar wel aanmerkelijk voordeliger in aanschaf. Topkwaliteit zeer scherp geprijsd.

Bekijk deze collectie
De stijlwereld van SieMatic

Pure

DE KEUKEN ALS OASE VAN RUST

Royale vormen, met gevoel gekozen kleuren en het vermijden van teveel decoratieve elementen creëren een sfeer van weldadige balans. Een elementaire eenvoud, die over de hele wereld wordt begrepen en gewaardeerd. Hier kan zich de persoonlijkheid ontwikkelen. Hier staat niet het meubel in het middelpunt maar de mens.

Bekijk deze collectie
De stijlwereld van SieMatic

Urban

NIET DE GROOTTE TELT MAAR HET IDEE

Het is de onconventionele, intuïtief werkende tegenstelling van met zorg geselecteerde objecten en thematische contrasten: spannend en rustig, vreemd en vertrouwd, rommelmarktvondst en designklassieker. Het is de individuele esthetiek die getuigt van de ervaringen, waarden en tegenstellingen van een persoonlijkheid.

Bekijk deze collectie
De stijlwereld van SieMatic

Classic

KLASSIEK IN NIEUWE COMPOSITIE

Componeren is een kunst, ook bij interieurdesign. Met mogelijkheden die veel verder gaan dan het traditionele keukenontwerp spelen we met stijlen en schijnbaar tegenstrijdige elementen om zo een harmonieus geheel te componeren. We verbinden oude en nieuwe waarden op elegante wijze tot klassiek interieurdesign.

Bekijk deze collectie
5sterrenlogo_Goud_Wit_def

Keuken Ontwerpers Oosterhout krijgt een 7.3 op 5‑sterren specialist.