ELKE GROTE STAD HEEFT ZIJN KLEINE OASES.

Laat u inspireren door de veelzijdige SieMatic-lifestyle URBAN.

WELKOM IN DE URBAN WORLD VAN SIEMATIC.

Design waarin alles mag.

Wat maakt de SieMatic-lifestyle URBAN zo veelzijdig en uniek? Het is de onconventionele tegenstelling tussen met zorg geselecteerde objecten en thematische contrasten: spannend en rustig, vreemd en vertrouwd, bescheiden en uitbundig, rommelmarktvondst en designklassieker. Het is de individuele esthetiek die getuigt van de ervaringen, waarden en tegenstellingen van een persoonlijkheid. Het is de ‘solitaire’ inrichting die maakt dat elk object een relatie aangaat met de dingen om hem heen.

 

BESTEL DE BROCHURE

ALLES BLIJFT ANDERS

DE VRIJHEID VAN HET VORMGEVEN.

De combinatie van verticale en horizontale structuren, van open en gesloten elementen, van lichte en donkere materialen; het geeft dit appartement een aantrekkelijke spanningsboog. De kamerhoge stellingkast werkt als roomdivider en vormt tegelijkertijd een elegante verbinding tussen het kook- en woongedeelte. De keuze voor unieke designstukken vormt samen met het frisse groen van de kruiden en planten een huiselijk concept dat uitnodigt tot samen koken en genieten.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

JAAR AFRONDING.

Geeft u aan voor 8 Januari a.s. een keuken bij ons te willen bestellen, dan ronden wij de prijzen nog eens extra naar beneden af.

DESIGNAVONDEN.

Unieke ervaring buiten de reguliere winkeltijden waarbij u ondergedompeld wordt in een wereld van stijl en design.

FINANCIERING.

Moeite met het financieren van de nieuwe keuken in het nieuwe huis? Vraag naar de voorwaarden.

CREATIEF EN FLEXIBEL

KEUKENS VAN EEN NIEUWE GENERATIE.

De grootse architectuur van een unieke fabriekshal biedt veel speelruimte om het leven creatief vorm te geven en met familie en vrienden te koken en te vieren. Wie zo woont, richt graag in met meubelelementen die flexibel zijn in te delen en uit te voeren – om het gevoel van individuele vrijheid en mobiliteit te vergroten – en die tegelijkertijd alle moderne functies hebben. Precies dat vindt u in de SieMatic-lifestyle URBAN.

 

BESTEL DE BROCHURE

MIX MEE

SPEL DER CONTRASTEN

Dit historische pand vol karakter en historie biedt een geweldig canvas voor de urban lifestyle. Open planken en gesloten kasten, sterke en smalle werkbladen, licht en donker, mat en glanzend, traditioneel en modern. De verfijnd afgestemde mix van duidelijke tegenpolen en de solitaire elementen heeft uitgemond in een harmonieuze compositie. In de moderne, grafisch aandoende indeling zetten de kubistische vorm van de stenen spoelbak en het slanke keukeneiland spannende accenten.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

DESIGN ZONDER DICTATEN

KEUKENONTWERP ZONDER GRENZEN

Aantrekkelijk, levendig en onconventioneel is het effect van de combinatie van meubels uit verschillende designperiodes. Net zo individueel is de modulaire, assymetrische inrichting van de keuken. De exclusieve materialen en genuanceerde kleuren geven zelfs hypermoderne functionele opbergelementen het karakter van elegante woonmeubels. In zo’n grootse, stedelijke omgeving elke dag verse kruiden te kunnen te plukken – maakt dat niet een beetje gelukkig?

 

BESTEL DE BROCHURE