SINDS 1956 EEN BEGRIP IN DE REGIO

De techniek om de juiste toon te treffen.

De elegante verbinding van functie en emotie.

Keuken Ontwerpers Oosterhout is al meer dan 35 jaar een toonaangevend specialist in de regio Noord-Brabant. Ons team van onafhankelijke ontwerpers adviseren en ontwerpen bijzondere keukens, van zeer strak, design en modern tot uiterst klassiek.

Omdat wij niet aangesloten zijn bij grote keukenorganisaties zijn wij niet gebonden aan standaard oplossingen en werkwijzen. In onze advisering vormen uw wensen en persoonlijke situatie het uitgangspunt.

Echte onafhankelijkheid van een advies staat of valt met zuivere doelstellingen van uw adviseur. Om onze onafhankelijkheid en bijbehorende doelstellingen te waarborgen is Keuken Ontwerpers Oosterhout erkend door het CBW en werken wij volgens de door SieMatic ontwikkeld advies en verkoopmethodiek.

Wij zijn pas tevreden als een keuken tijdloos elegant is. Tijdloos door de kwaliteit van de materialen en uitvoering maar ook omdat het ontwerp na vele jaren nog steeds oogstrelend is.

Bij Keuken Ontwerpers Oosterhout heeft u keus uit een breed assortiment stijlen in elke prijsklasse.

SieMatic

Huismerk

Keuken Inruil

Financiering

Alle voordelen op een rij

Alle meerwaarde zonder meerprijs.

Een SieMatic keuken voor de prijs van een gewone keuken.

Keukeninruil.

Uw oude keuken is geld waard.

Starters keuken.

Prijs is het uitgangspunt. Een keuken met vele mogelijkheden ontworpen door een SieMatic designer.

Zelf doen, samendoen of laten doen.

Verschillende opties om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden.

Erkend montage en bouwteam.

Door SieMatic opgeleide monteurs.

Zeker van uw aankoop.

Keukenarchitectuur, persoonlijk advies, tijdige en complete levering, gebruik van de beste materialen, vakkundige montage en uitstekende garantievoorwaarden. Daarnaast zijn wij CBW erkend.

 

Om ons werk goed te kunnen doen in overeenstemming met uw verwachtingen, vragen wij u om tijd te nemen voor het bespreken van uw keukenplannen.