NOOIT WAS KLASSIEK ZO MODERN.

Laat u inspireren door de veelzijdige SieMatic-lifestyle CLASSIC.

Welkom in de SieMatic-lifestyle Classic.

Componeren is een kunst – ook bij interieurdesign.

Met dit in gedachten ontwikkelden we in samenwerking met gerenommeerde internationale ontwerpers ruimtelijke concepten voor de lifestyle CLASSIC. Met mogelijkheden die veel verder gaan dan het traditionele keukenontwerp en alle ruimte aan uw eigen interpretatie bieden. We laten u spelen met stijlen en schijnbaar tegenstrijdige elementen componeren tot een harmonieus geheel. Zo verbindt u oude en de nieuwe waarden op elegante wijze tot uw persoonlijke klassieke interieurdesign. Leer de wereld van SieMatic Classic kennen en ontdek de mooiste woonstijl: die van uzelf.

 

BESTEL DE BROCHURE

MET DE TIJD MEEGAAN

KLASSIEK IN ZIJN
MEEST ACTUELE VORM

De sterke contrasten, de fronten met facetlijsten en de symmetrische opstelling van de meubels zijn klassieke thema’s in de interieurarchitectuur. SieMatic interpreteert ze hier opnieuw door te werken met grafisch heldere kastelementen in een matzwarte tint uit het SieMatic Individual ColorSystem en veel roestvrij staal dat in de werkbladen en zijwanden in 1 cm-optiek een elegante omlijsting van het keukeneiland vormt.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

JAAR AFRONDING.

Geeft u aan voor 8 Januari a.s. een keuken bij ons te willen bestellen, dan ronden wij de prijzen nog eens extra naar beneden af.

DESIGNAVONDEN.

Unieke ervaring buiten de reguliere winkeltijden waarbij u ondergedompeld wordt in een wereld van stijl en design.

FINANCIERING.

Moeite met het financieren van de nieuwe keuken in het nieuwe huis? Vraag naar de voorwaarden.

VAN UITGEPUURD TOT REPRESENTATIEF

MET NIEUWE IDEEËN SCHITTEREN.

Deze SieMatic-interpretatie van de klassieke keuken verrast met onconventionele ideeën. Aantrekkelijke accenten worden bijvoorbeeld gezet door de laden van mat roestvrij staal met gefacetteerde lijsten van gepolijst nikkel. Dezelfde glans ziet u ook in de gepolitoerde omlijsting van de vitrinekasten, links en rechts. In fraai contrast met het verfijnde karakter van deze meubels staat het zwarte graniet van het SieMatic StoneDesign-werkblad en het zwarte marmer dat het kookgedeelt elegant omkaderd.

 

BESTEL DE BROCHURE

NOG NOOIT WAS KLASSIEK ZO MODERN

GROTE RUIMTES, GROOTS ONTWORPEN.

Witte keukenkasten, geïntegreerd in witte wanden. Witte meubels die zich elegant samenvoegen. Het met gevoel toepassen van lichte, zachte tinten maakt van de hele omgeving een aangename eenheid die zo de ruimtelijkheid van de architectuur toont. Een helder contrast ontstaat door de materiaalkeuze en de kleur van het luxueuze kookeiland en het klassiek vormgegeven, symmetrische kookgedeelte, die in het middelpunt van de belangstelling staan. Het stoere roestvrij stalen fornuis, de gepolijste roestvrij stalen wasemkap en de blinkende hoge vitrinekasten zijn eveneens eyecatchers.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

FUNCTIE MET EMOTIE

DE OUDE EN NIEUWE WAARDEN.

Wie gevoel voor bijzondere dingen heeft, ontdekt snel met welke inzet en liefde voor detail elk stuk bij SieMatic ontwikkeld en vervaardigd wordt. Het resultaat is de perfecte combinatie van ambachtelijk handwerk en de modernste industriële productie, die je kunt zien en voelen.

 

BESTEL DE BROCHURE