• Onze visie

  Door middel van het SieMatic inkoopcollectief kunnen we grotere volumes inkopen, waardoor we aanzienlijke kortingen kunnen bedingen bij de Duitse leverancier. Hierdoor kunnen wij u een eenvoudige, probleemloze en voordeligere optie aanbieden om de SieMatic keuken van uw dromen te realiseren.

 • Onze werkwijze

  Onze ervaren professionals begeleiden u tijdens het gehele proces, van het ontwerp tot aan de uiteindelijke installatie van uw SieMatic keuken. Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde installateurs en gebruiken alleen hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw keuken er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook jarenlang meegaat.

 • Voor wie is collectieve inkoop van SieMatic mogelijk?

  Iedereen is welkom om deel te nemen aan het Collectieve Inkoop programma van SieMatic. Hoe meer mensen participeren, hoe sterker we staan. U kunt uzelf geheel vrijblijvend inschrijven en mocht u na afloop van de inschrijfperiode besluiten om via deze weg een ontvangt u een Quooker Pro3 chroom cadeau!*

 • Kan ik ook een offerte van een andere keukenleverancier insturen?

  Alle offertes. Ook offertes van niet SieMatic keukens kunt u indienen. Onze ontwerpers zullen deze controleren op ontwerpfouten, alle maten worden gecontroleerd en de opgenomen artikelen worden door ons gekoppeld aan de beschikbare ruimte.