De unieke verbinding van uiterlijke en innerlijke waarden.

Wat anderen over ons zeggen.

8,8

Gemiddelde beoordeling
over 8 reviews

Lees ervaringen of schrijf zelf een recensie over de aankoop van een nieuwe keuken

De aankoop van een nieuwe keuken is iets wat u niet vaak ervaart, daarom is het prettig om de ervaringen van andere klanten van Keuken Ontwerpers Oosterhout te lezen.

Schrijf een reCENSIE

Aanrader!

Fredie | Oisterwijk

We zijn erg tevreden met onze nieuwe aanwinst. Goede begeleiding van heel het team, hebben ons erg veel tijd bespaard en de keuken van onze dromen weten te realiseren. Een absolute aanrader!

Prachtig resultaat

J. Borkulo | Amsterdam

De piekfijn geklede verkoper Freek en zijn crew hebben een deel van onze woonkamer omgetoverd tot een waar keukenpaleis. Vooral de overgangen zijn erg soepel gedaan. Verder prachtige kleuren. Twijfel geen seconde en bel het Siematic team!

Droomkeuken

René | Oosterhout

Kwam in de showroom en die zacht er prachtig uit. Dan wordt je hebberig, omdat je gezien hebt wat er allemaal mogelijk is. Helaas niet mijn droomkeuken kunnen betalen, maar heb nu wel een keuken die beter is dan die ik had.

Prima

Tineke en Frenk | Hank

Ik was al even op zoek naar een nieuwe keuken. Bij een paar bedrijven gevraagd en uiteindelijk uitgekomen bij SieMatic Oosterhout. Was niet echt anders dan bij andere bedrijven, maar je moet toch iets kiezen. Service was prima en keuken kon snel worden geplaatst.

Heerlijk!

Daphne | Breda

Nooit meer thuisbezorgd.nl voor mij!! Door de nieuwe keuken van Siematic ben ik van drie keer per week pizza naar drie uur per dag in de keuken gegaan. Vooral de stoomoven heeft mij omgetoverd tot een echte keukenprinses. Naast alle andere heerlijke apparaten die ze hier te bieden hebben, raad ik vooral de stoomoven aan. Heerlijk.

Veel voor ons betekend

Van Haaren | Dordrecht

Door een brand is dit ons tweede (nieuwe )huis binnen twee jaar. Toen wij een keuken gingen kopen voor het eerste huis verliep alles vlot. Tot aan het resultaat bij ons thuis. De keuken zag er heel anders dan in de showroom. Helaas konden we hier niets meer aan doen want de verkoop was al rond. Hier wilden wij met dit huis niet weer in trappen. Siematic had erg veel sympathie voor ons verhaal en gaf bij zowel de verkoop als aanleg van de keuken stap voor stap advies en uitleg. Dit heeft veel voor ons betekend.

Go Ben!!

Frank | 's Gravenmoer

Ik wil hier even kwijt dat monteur Ben van Siematic een snelle, aardige en talentvolle monteur is. Binnen no-time had hij onze keuken in elkaar en konden wij hem achteraf nog (prive)bellen voor vragen. Go Ben!!

Service was ok

De Jong | Alphen aan den Rijn

Mijn broer raadde Siematic Oosterhout aan, vanwege de goede service. Hoewel ik goed geholpen ben zoek ik het volgende keer toch dichter bij huis. De service was ok, maar niet exceptioneel.