BELANGRIJKE INFORMATIE CORONAVIRUS

Hier vindt u de beschikbare informatie welke voorzorgsmaatregelen wij nemen.

U BLIJFT WELKOM!

Wat een spannende en onzekere tijd is dit, wij hopen dat uzelf en iedereen in uw persoonlijke en zakelijke omgeving gezond is.

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar voor keuken- en interieuradvies. De keuken is immers het hart van uw woning en uw familieleven, en een essentieel onderdeel tijdens de verbouwing of bij de nieuwbouw van een woning. 

De veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit en uiteraard doen wij ons uiterste best om uw gezondheid te beschermen door de adviezen en maatregelen van de overheid en het RIVM onberispelijk op te volgen.

In onze showroom zijn extra voorzorgsmaatregelen genomen:

• De bezetting in de showroom is aangepast.
• De gezondheid van de medewerkers word zorgvuldig gemonitord. Iedereen met lichte klachten blijft, zoals voorgeschreven door het RIVM, thuis.
• Wij houden gepaste afstand (min. 1.5 meter), ook aan tafel.
• Er worden geen handen geschud. Al het lichamelijk contact wordt vermeden.
• De showroom is ruim voorzien van desinfecterende handgel.
• Iedereen in de showroom wast met grote regelmaat zijn handen.

Aangepaste openingstijden showroom

Tevens hanteren wij in de gehele maand April aangepaste openingstijden. Heeft u interesse om in alle rust de mogelijkheden te bespreken? Maak dan eenvoudig een afspraak op een moment dat het u uitkomt. Afspraak buiten openingstijden? Ook dat is uiteraard mogelijk.

Maak hier een vrijblijvende afspraak.

Wij verzoeken u om met maximaal twee personen per afspraak te komen. Tevens is er in iedere ruimte desinfecterende handgel aanwezig voor het reinigen van de handen. Ook stellen wij limieten aan de hoeveelheid aanwezigen in de showroom. Om het laatste te optimaliseren zijn de openingstijden aangepast en zal er meer ruimte zijn in de winkel. Voor de zekerheid is het handig om altijd vooraf een afspraak te maken. Ervaart u enige griepachtige klachten? Graag het verzoek om uw afspraak te verzetten of gebruik te maken van Architectuur op Afstand, een online videogesprek met onze interieurarchitect.

Persoonlijk gesprek via computer, tablet of smartphone?

Voor een persoonlijk gesprek over keuken- en interieurarchitectuur hoeft u de deur niet meer uit. Met Architectuur Op Afstand heeft u een online videogesprek met een interieurarchitect, waar en wanneer het u uitkomt.

Liever een afspraak bij u thuis? Dat kan.

Het is ook mogelijk dat een adviseur bij u thuis langskomt. Dit is vaak een meerwaarde omdat de adviseur dan een beeld krijgt bij de beschikbare ruimte en ook uw persoonlijke smaak en stijl.

Inspiratie nodig?

Download hier de meest recente brochures.

5sterrenlogo_Goud_Wit_def

Keuken Ontwerpers Oosterhout krijgt een 7.5 op 5‑sterren specialist.