Image Image Image Image Image Image Image Image Image
facebookgooglelinkedinpinterestinstagram
Bel voor een afspraak in onze showroom 0162 454 978

Please leave this field empty.

Over Fusion Design

Fusion Design is het huismerk van SieMatic Oosterhout

De producten van SieMatic behoren tot het topsegment en het merk heeft zijn eigen publiek dat de kwaliteit van SieMatic kent en daarvoor kiest. Daarnaast voeren we ook een eigen lijn, Fusion Design keukens. Ook dit zijn kwaliteitskeukens omdat wij voor minder niet gaan, maar wel aanmerkelijk voordeliger in aanschaf. Topkwaliteit zeer scherp geprijsd.

Hoe herken ik een goede keuken?

Een goede keuken staat bij een goede service. Dat betekent vakkundig advies, tijdige en complete levering, vakkundige montage, uitstekende garantie- voorwaarden en waardering voor de klant. Daarnaast bepalen de gebruikte materialen de duurzaamheid van uw keuken, maar dat is voor een klant soms moeilijk te beoordelen. In de showroom kunt u alleen bepalen of u een front mooi vindt. De degelijkheid van de keuken is iets waar u op moet kunnen vertrouwen. Bij FusionDesign garanderen we u het gebruik van de beste materialen. Daarnaast zijn wij CBW erkend.

Wat kost een nieuwe keuken?

U heeft al een compleet nieuwe Fusion Design keuken vanaf €6999 inclusief montage! De prijs is van veel factoren afhankelijk zoals: de maat van de keuken, het soort apparatuur, het gekozen materiaal voor het werkblad, het type fronten en verdere accessoires zoals kraan en spoelbak. Graag tot ziens in onze bijzondere showroom.

download hier de nieuwe SieMatic Pure, Classic en Urban brochures

Volg ons voor de laatste tips en trends

facebookgooglelinkedinpinterestinstagram